Voor elk risico de gepaste verzekering.

Welkom bij Baillien verzekeringen, uw betrouwbare partner voor al uw vragen over verzekeringen sinds 1975.

Wij werken voor u, onze klant, op basis van uw specifieke noden en behoeften. Centraal hierbij staat uw financiële situatie, de risico's die u loopt en de wensen die u hebt, nu en in de toekomst. Wij brengen deze, samen met u, in kaart om vervolgens een aanbod te creëren om u, uw gezin, uw bedrijf en uw patrimonium veilig te stellen. Daarvoor kunnen wij, op onafhankelijke wijze, voor u de markt raadplegen en kunt u een beroep doen op de kennis en de ervaring van elk lid van ons team.

Wij kunnen u een compleet up-to-date overzicht van uw klantendossier bezorgen. Dit kan elektronisch of na afspraak op ons kantoor. Wij streven ernaar dit op een periodieke basis te bezorgen, in overeenstemming met uw wensen.

Leven betekent... bewegen, groeien en bouwen aan de toekomst. U spant zich elke dag in om uw gezin, uw omgeving het comfort te bieden dat ze verdienen.

Uw verzekeringsmakelaar helpt u om niet alleen vandaag zorgeloos te leven, maar ook morgen in alle rust van het leven te kunnen genieten.

Maar het leven heeft ook zijn mindere dagen, en bouwen aan de toekomst houdt risico’s in. Dankzij aangepaste verzekeringspakketten helpt Baillien verzekeringen u om al die risico’s wanneer nodig het hoofd te kunnen bieden, zodat de toekomst van u en uw omgeving niet in het gedrang komt.

Bovendien zal Baillien verzekeringen steeds de tijd nemen om u haarfijn uit te leggen wat de verzekeringsformule die u gekozen heeft inhoudt, welke schade wel gedekt is en welke kosten wel of niet onder de dekking vallen. Het is immers heel belangrijk dat u weet waarvoor u precies verzekerd bent.

Zowel voor particulieren als voor bedrijven zal Baillien verzekeringen samen met u zoeken naar de ideale verzekeringsformules.

Ontdek hier welke diensten wij voor u hebben ontwikkeld.