Actie van de maand

Helemaal klaar voor de wintersportvakantie!

De vakantie is er om zich te amuseren, niet om gewond te raken! Dankzij onze verzekering bent u beschermd, van vertrek tot thuiskomst.

Op naar de bergen!
Vertrekt u met de wagen? Neem dan uw voorzorgen voor u in het skioord aankomt. Om op kronkelige besneeuwde wegen te rijden, moet u enkele veiligheidsmaatregelen in acht nemen:
-          Pas uw rijstijl aan aan de plaatselijke omstandigheden
-          Zorg voor winterbanden en sneeuwkettingen.
-          Laat uw wagen nakijken vooraleer u vertrekt.
           Niemand vindt het leuk om in de kou te staan wachten op de hulpdiensten, nietwaar?

Pech tijdens uw autoreis?
Uw verzekering bij Confideo geeft u recht op gratis eerste hulp. Wij organiseren en vergoeden het slepen van uw beschadigde wagen naar de dichtstbijzijnde garage.
Voor minder dan 10€ per maand geniet u onze volledige verzekering omni assistance. Voor uw wagen, uw gezin en uw woning. Geldig in België en in het buitenland. Heel nuttig als u hulp nodig hebt op de pistes en/of gerepatrieerd moet worden!

Een ongeval op de pistes?
Met ons gamma Ongevallen privéleven bent u beschermd tijdens uw favoriete sport… ook op wintersport!
Vanaf 6€/maand, en naargelang van de gekozen formule en opties, geniet u een uitgebreide waaier aan dekkingen, een onmiddellijke tenlasteneming en onmiddellijke bijstand, ook tijdens uw herstelperiode.
U kunt kiezen tussen 2 oplossingen: een forfaitair product of een vergoedend product, die de gevolgen van een ongeval op lange termijn dekken. Zo houdt u uw budget in evenwicht en kan uw familie op beide oren slapen. En kunt u volop van elk moment genieten.

Zin om op vakantie te gaan met een gerust hart?
Neem contact op met Confideo voor:
-          Een check-up van uw huidige verzekeringen
-          Persoonlijk advies
-          Informatie, aangepast aan uw situatie

Klik hier voor meer informatie