Uitvaartverzekering

Een overlijden is één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in ons leven.
Naast de emotionele impact van het verlies van een geliefde, wordt u in deze moeilijke omstandigheden ook nog eens geconfronteerd met organisatorische en financiële zorgen, want een uitvaart is niet goedkoop. In die omstandigheden helpt een uitvaartverzekering u om het praktische leed in de mate van het mogelijke te verzachten.

Wat is gedekt in  een uitvaartverzekering?

Een uitvaartverzekering dekt de kosten van een begrafenis of crematie, wat uw familie financiële & administratieve zorgen bespaart. Het Uitvaartzorgplan helpt standaard met de praktische en administratieve zorgen na de uitvaart. Zo krijgt uw familie tijd voor wat écht telt: een mooi en sereen afscheid. 

Wat doen wij als Confideo?

Confideo verzekeringen helpt u als onafhankelijk expert om het Uitvaartzorgplan perfect af te stemmen op uw wensen en uw budget. Nabestaandenzorg is altijd inbegrepen in het Uitvaartzorgplan.

  • Deze dienst biedt uw familie professionele begeleiding bij de administratieve en praktische verplichtingen na een overlijden.
  • De consulenten nabestaandenzorg nemen uw nabestaanden tal van taken uit handen: ze zorgen onder meer voor de opzeg van abonnementen en nutsvoorzieningen
  • Ze verwittigen financiële instellingen, verzekeringsmaatschappijen en andere instanties.
  • Bovendien geven ze toelichting bij de verschillende aspecten van de aangifte van een nalatenschap.
Klik hier voor meer info